Conill a la cassola
Ingredients
- 1 Cuixa i una espatlla d’un conill d’uns 950 g
- 1 Ceba petita
- 1 Pastanaga
- 1 Tomàquet petit madur
- 1 Dent d’all
- 1 Fulla de llorer
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
En una cassola amb una mica d’oli, enrossim el conill salpebrat. Un cop daurat, hi afegim la ceba, el tomaquet tallat en trossos grans, la pastanaga tallada a rodanxes, 1 dent d’all sense pelar i la fulla de llorer. Tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 45 minuts (el conill era petit). En una cassoleta de fang, hi posem la cuixa I espatlla del conill amb la ceba, tomàquet i les rodanxes de pastanaga de coure’l. Ja es pot servir.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies