Conill a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 Cuixa i una espatlla d’un conill d’uns 950 g
  • 1 Ceba petita
  • 1 Pastanaga
  • 1 Tomàquet petit madur
  • 1 Dent d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d’oli, enrossim el conill salpebrat. Un cop daurat, hi afegim la ceba, el tomaquet tallat en trossos grans, la pastanaga tallada a rodanxes, 1 dent d’all sense pelar i la fulla de llorer. Tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 45 minuts (el conill era petit). En una cassoleta de fang, hi posem la cuixa I espatlla del conill amb la ceba, tomàquet i les rodanxes de pastanaga de coure’l. Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Conill a la cassola

A la cassoleta per degustat-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: