Steak tartar fet sobre gel picat
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g de Filet de vedella picat una vegada (no massa fi)
- Brandi
- Salsa Perris
- Oli d’oliva verge
- Tabasco
- Mostassa de Dijon
- Sal tipus Maldon
- Pebre negre mòlt
- 2 Ous sense la clara
- Mitja llimona
- Julivert fresc
- Tàperes
- Ceba
- Cogombres petits en vinagre
- Anxoves
- Torradetes
- Gel picat
3 racions
Elaboració
Piquem molt bé amb un ganivet i ho anem reservant, a part: les tàperes, la ceba, el julivert, les anxoves i els cogombres petits en vinagre.
Piquem molt bé amb un gavinet més gran, la carn i la reservem.
Agafem un bol de vidre , hi posem gel ben picat.
Agafem un altre bol i el posem sobre del que porta el gel picat. Anem posant i remenant bé tots els ingredients que hem picat i les diferents salses , el brandi i una mica d’oli , també una cullerada de mostassa i la sal. Tot ben remenat. A continuació, hi posem el rovell d’ou i seguim remenant.
Finalment, hi posem la carn , continuem remenant i provem si està al nostre gust de sal i de picant. És important, a l’inici no posar-hi massa ingredients picants ni sal, en cas contrari, seria molt complicat rectificar-ho. Hi tirem un raig de suc de llimona. Fem l’última remenada.
Ja es por emplatar acompanyat d’unes torradetes.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.