Steak tartar fet sobre gel picat

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 g de Filet de vedella picat una vegada (no massa fi)
  • Brandi
  • Salsa Perris
  • Oli d’oliva verge
  • Tabasco
  • Mostassa de Dijon
  • Sal tipus Maldon
  • Pebre negre mòlt
  • 2 Ous sense la clara
  • Mitja llimona
  • Julivert fresc
  • TĂ peres
  • Ceba
  • Cogombres petits en vinagre
  • Anxoves
  • Torradetes
  • Gel picat

3 racions

ElaboraciĂł

Piquem molt bĂŠ amb un ganivet i ho anem reservant, a part: les tĂ peres, la ceba, el julivert, les anxoves i els cogombres petits en vinagre.
Piquem molt bĂŠ amb un gavinet mĂŠs gran, la carn i la reservem.
Agafem un bol de vidre , hi posem gel ben picat.
Agafem un altre bol i el posem sobre del que porta el gel picat. Anem posant i remenant bé tots els ingredients que hem picat i les diferents salses , el brandi i una mica d’oli , també una cullerada de mostassa i la sal. Tot ben remenat. A continuació, hi posem el rovell d’ou i seguim remenant.
Finalment, hi posem la carn , continuem remenant i provem si està al nostre gust de sal i de picant. És important, a l’inici no posar-hi massa ingredients picants ni sal, en cas contrari, seria molt complicat rectificar-ho. Hi tirem un raig de suc de llimona. Fem l’última remenada.
Ja es por emplatar acompanyat d’unes torradetes.

40min


Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat

Steak tartar apunt per emplatar.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat

Steak tartar a mig fer.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat

Steak tartar en procĂŠs d'elaboraciĂł.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Steak tartar fet sobre gel picat

Enllaça aquesta recepta:

670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!