Steak tartar fet sobre gel picat
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 400 g de Filet de vedella picat una vegada (no massa fi)
- Brandi
- Salsa Perris
- Oli d’oliva verge
- Tabasco
- Mostassa de Dijon
- Sal tipus Maldon
- Pebre negre mòlt
- 2 Ous sense la clara
- Mitja llimona
- Julivert fresc
- Tàperes
- Ceba
- Cogombres petits en vinagre
- Anxoves
- Torradetes
- Gel picat
3 racions
Elaboració
Piquem molt bé amb un ganivet i ho anem reservant, a part: les tàperes, la ceba, el julivert, les anxoves i els cogombres petits en vinagre.
Piquem molt bé amb un gavinet més gran, la carn i la reservem.
Agafem un bol de vidre , hi posem gel ben picat.
Agafem un altre bol i el posem sobre del que porta el gel picat. Anem posant i remenant bé tots els ingredients que hem picat i les diferents salses , el brandi i una mica d’oli , també una cullerada de mostassa i la sal. Tot ben remenat. A continuació, hi posem el rovell d’ou i seguim remenant.
Finalment, hi posem la carn , continuem remenant i provem si està al nostre gust de sal i de picant. És important, a l’inici no posar-hi massa ingredients picants ni sal, en cas contrari, seria molt complicat rectificar-ho. Hi tirem un raig de suc de llimona. Fem l’última remenada.
Ja es por emplatar acompanyat d’unes torradetes.
40min




Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1495 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies