Llucets amb pèsols i rossellones
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 llucets (si són petits, vuit)
- 1 pot de pèsols fins
- Una dotzena de rossellones
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 vas de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Posem oli en una cassola i coem la ceba ben picada a foc baix.
Piquem l’all ben petit i l'afegim a la cassola quan la ceba ja sigui mig cuita.
Hi posem els llucets amb els pèsols escorreguts. Ho salem una mica. Deixem que es coguin per un cantó i els hi donem la volta al cap d’uns minuts.
Hi aboquem el vi i deixem-ho coure fins que s'evapori.
Hi afegim les rossellones i deixem que cogui tot fins que s'obrin. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
655 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies