Esqueixada de bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Bacallà salat esqueixat o ja dessalat ( 200 g. ja dessalat i al punt )
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Olives mortes o olives negres d'Aragó
  • Oli d’oliva verge, sal (i vinagre)

2 racions

Elaboració

Dessalar el bacallà esqueixat, posant-lo en aigua durant unes quantes hores ( millor compra el bacallà ja dessalat i a punt ).
Treure l'aigua del bacallà. Esprema'l fins a escórrer el màxim d'aigua. Aprofitar per a tallar-lo a peces petites si cal.
En aquest cas , és comprat dessalat i al punt
Tallar la ceba i el pebrot ben petits.
Ratllar el tomàquet.
Barrejar-ho tot i posar-ho en un motlle rodó que es vegi bé que el que més hi ha és bacallà, a sobre afegir el tomàquet ratllat i les olives i amanir amb oli i sal

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: