Truita d’espinacs, patata i ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 1 Patata mitjana
- 1 ceba petita
- 1 manat d’espinacs
- Sal
- Oli d’oliva suau
2 racions
Elaboració
Tallem la ceba ben petita i la posem a coure en una paella amb una mica d'oli, a foc baix.
Quan comenci a transparentar, la reservem.
Rentem els espinacs, els traiem les tiges i els posem a coure a una paella fins que perdin tota l’aigua. Hi afegim unes gotes d’oli i els sofregim, un cop sofregits els tallem ben petits i els reservem.
Pelem, rentem i tallem la patata en làmines fines. Posem oli abundant a la paella i quan estigui calent, hi fregim les patates.
Mentre, batem els ous en un bol i els hi posem un polsim de sal, un cop batuts hi afegim la ceba i els espinacs.
Una vegada tinguem la patata fregida, la posem al bol amb els ous barrejant-ho tot bé, ho salem una mica i ho deixem reposar uns 10 minuts.
Posem a escalfar una paella amb una mica d’oli.
Quan estigui calent hi afegim el preparat del bol, remenem el contingut de la paella per tal que la truita no s'enganxi. Quan sembli que la part de baix de la truita ja està cuita, posem un plat gran sobre la paella i la tombem de tal manera que la truita ens quedi sobre el plat.
Tornem a posar la truita a la paella i acabem de coure-la movent la paella de tant en tant.
Deixem la truita al punt de cocció que més ens agradi.
Ja es pot servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.