Suquet de rap amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 800 g de rap net i tallat a rodanxes (una cua de rap)
- 400 g de patates
- 4 alls pelats
- Una mica de julivert ben picat
- 50 g d'avellanes
- 200 g tomàquets nets i ratllats
- 200 ml de brou de peix
- 2 llesquetes de pa torrat
- Oli d'oliva
- Sal
3 racions
Elaboració
Amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa, fem una picada i la posem en una cassola amb una mica d'oli.
Deixem que cogui un minut. Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns 8 - 10 minuts.
Pelem, rentem, laminem les patates i les posem a la cassola.
Quan les patates estiguin daurades, hi aboquem el brou de peix i ho salem una mica.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, uns 15 minuts, hi afegim el rap a trossos.
Ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir.
35min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3293 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies