Suquet de rap amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de rap net i tallat a rodanxes (una cua de rap)
  • 400 g de patates
  • 4 alls pelats
  • Una mica de julivert ben picat
  • 50 g d'avellanes
  • 200 g tomàquets nets i ratllats
  • 200 ml de brou de peix
  • 2 llesquetes de pa torrat
  • Oli d'oliva
  • Sal

3 racions

Elaboració

Amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa, fem una picada i la posem en una cassola amb una mica d'oli.
Deixem que cogui un minut. Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns 8 - 10 minuts.
Pelem, rentem, laminem les patates i les posem a la cassola.
Quan les patates estiguin daurades, hi aboquem el brou de peix i ho salem una mica.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, uns 15 minuts, hi afegim el rap a trossos.
Ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Suquet de rap amb patates

Suquet de rap amb patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: