Truita de patates, ceba i carbassó amb orenga feta al microones

Ingredients

  • 4 o 5 patates
  • 1 ceba
  • 1 grà d'all
  • 1/2 carbassó
  • Orenga
  • Nata líquida
  • 8 gr llevat royal
  • Pebre i sal
  • 4 ous
  • Una mica de formatge ratllat

5 racions

Elaboració

Tallarem a daus una mica petits les patates, les cebes i el carbassó. Les posarem en un recipient apte pel microones, hi ficarem l'all laminat i ho salpebrerem. Remene bé, i ho posem al microones 18 minuts a màxima potència. Als 9 minuts de cocció remenem i seguim la cocció. Un cop passat aquest temps comproveu les verdures, han d'estar toves, si no ho estan ho coeu un parell de minuts més. Deixem reposar uns 3 minuts, mentrestant batrem els ous, salpebrerem, afegim la nata, l'orenga, el llevat i el formatge, seguim batent fins que estigui tot ben barrejat. Afegim la mescla dels ous a les patates i cebes i barregem bé. Agafem un motllo circular que sigui també apte pel microones i hi posem la barreja obtinguda abans, ho tornem a posar al microones entre 6-8 minuts a màxima potència i ja la tindrem.

25min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!