Truita de patates al forn

Ingredients

  • Últimament m'he acostumat a fer les truites de patates al forn, bé, el toc final de quallar l'ou, ja que trobo que no s'embruta tant i al coure's en un motlle queda amb una forma perfecte. Hi ha moltissimes maneres de fer una truita de patates així que us diré com l'he fet jo, però que la podeu fer amb les variacions que volgueu.

Ingredients :

  • 1 kg de patates
  • 3 ous grans o 4 mitjans
  • Sal i pebre
  • Oli
  • Una mica de nata líquida

4 racions

Elaboració

Tallarem les patates en daus petits, i courem a foc baix en oli calent, la qüestió és que es coguin en l'oli i no que es fregeixin. Salpebrerem les patates. Jo trigo més o menys uns 30 minuts. Un cop veiem que les patates estan toves, ja les tindrem llestes. En un bol, batrem els ous amb una mica de sal i després afegirem la nata i acabarem de barrejar. Agafarem un motlle de silicona i el pintarem lleugerament amb oli. Posarem les patates cuites a la barreja de l'ou amb la nata procurant no posar-hi massa oli. Un cop ho tinguem tot ben barrejat, ho afegirem al motlle i posarem al forn calent uns 20 minuts a 200º o fins que veiem que la truita queda torradeta. Una truita no bona sinó boníssima!!!!!

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: