Crema gelada de torro

Ingredients

  • 1 1 / 2 l de llet,
  • 50 g de mantega,
  • 200 g de torró d'ametlles, cacauet o avellanes,
  • Sucre mòlt,
  • 3 cullerades de fècula de blat de moro,
  • Canyella en pols i
  • Bescuits dolços

8 racions

Elaboració

Escalfar en una cassola la llet i, quan comenci a bullir, afegir
la mantega i el torró tallat a trossos. Ensucrar a gust i remoure
amb una cullera de fusta perquè la preparació no s'enganxi.
Dissoldre la fècula de blat de moro en una mica de llet freda i afegir, a poc a
poc, a la crema calenta. Deixar bullir durant uns minuts sense deixar
de remenar fins espessir. Distribuir en compoteres, escampar-la
canyella i portar a la gelatera. En el moment de servir, acompanyar amb
bescuits dolços

Notes

En el moment de servir, acompanyar amb bescuits dolços


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola guapo tu

Bon dia m´agrada molt aquesta manera de reconvertir una barra de torró, gràcies per compartir la teva recepta

petonets Susanna
Joan Corminas diu:
Hola Susanna.

Així és la forma de reciclar els torrons que ens van sobrar del Nadal. Altres petonets per a tu Joan

P.D. Els Suïssos som molt estalviadors. Ja ja .......!!!
Meri Cuinetes diu:
Susanna prenc nota de la recepta, bona idea per aprofitar els torrons de les festes!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!