La Sopeta de la Nati

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 grams de patates del bufet
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet madur
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Aigua Mineral

4 racions

Elaboració

Per acompanyar:


Pa del dia anterior
Oli per fregir

Elaboració:

Pelem i tallem les patates a trossos, la ceba tallada a llunes, les pastanagues a rodanxes, el tomàquet li traiem la pell i les llavors i el tallem per la meitat, i la dent d’all sense pell.
El cobrim d’aigua i ho posem a bullir. Quan les verdures estiguin cuites, ho passem per un passapurés o per un braç elèctric, perquè quedi un puré ben fi . Ho deixem 5 minuts més i hi afegim un bon raig d’oli d’oliva i lo posem el punt de sal. I ja podem servir, acompanyat amb trocets de pa fregit.
Per al pa fregit tallar el pa del dia anterior en quadrets i el fregim, un cop daurats els passem a un paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.
Molt fàcil i bona per el dies d’hivern.

40min

Notes

Aquesta de la fotografia porta un extra de ou de guatlla poché i sal de bolets, per donar-li un perfum de tardor.


Recepta de cuina de La Sopeta de la Nati

I amb aquesta de la fotografia porta un extra de ou de guatlla poché i sal de bolets, per donar-li un perfum de tardor.
per Manel Baxerias Triay

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!