Espatlla de xai a la cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 Espatllas de xai
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 caps d'all
  • Una mica de canyella
  • 2 llaunes de cervesa

4 racions

Elaboració

Tallar les espatlles de xai en quatre trossos i posar-li la sal i el pebre.
Fer-ho daurar una mica. I després posar la ceba tallada i els caps d'all.
Fer-ho coure i posar-li un pols de canyella. I quan estigui daurat si posa la cervesa. Que vagi coent a foc lent. Si cal es posa una mica d'aigua fins que estigui ben cuit.

1h 10min


Recepta de cuina de Espatlla de xai a la cervesa

Espatlla de xai a la cervesa
per Emilia Capdevila Fanals

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!