Espatlla de xai a la cervesa
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 2 Espatllas de xai
- 2 cebes mitjanes
- 2 caps d'all
- Una mica de canyella
- 2 llaunes de cervesa
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallar les espatlles de xai en quatre trossos i posar-li la sal i el pebre. 
Fer-ho daurar una mica. I després posar la ceba tallada i els caps d'all. 
Fer-ho coure i posar-li un pols de canyella. I quan estigui daurat si posa la cervesa. Que vagi coent a foc lent. Si cal es posa una mica d'aigua fins que estigui ben cuit.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3682 visites.
 3682 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Rostit
 Rostit Salses
 Salses 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram