Espatlla de xai a la cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 Espatllas de xai
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 caps d'all
  • Una mica de canyella
  • 2 llaunes de cervesa

4 racions

ElaboraciĂł

Tallar les espatlles de xai en quatre trossos i posar-li la sal i el pebre.
Fer-ho daurar una mica. I desprĂŠs posar la ceba tallada i els caps d'all.
Fer-ho coure i posar-li un pols de canyella. I quan estigui daurat si posa la cervesa. Que vagi coent a foc lent. Si cal es posa una mica d'aigua fins que estigui ben cuit.

1h 10min


Recepta de cuina de Espatlla de xai a la cervesa

Espatlla de xai a la cervesa
per Emilia Capdevila Fanals

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espatlla de xai a la cervesa

Enllaça aquesta recepta:

1343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!