Sípia amb pèsols
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya- Baix Emporda
 Espanya → Catalunya- Baix Emporda
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 sípies grans
- 1 Kg. de pèsols
- Ceba i tomàquet
Per la picada:
- Ametlles torrades
- 3 grans d'alls
- Un parell de galetes.
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Netejar la sípia i tallar-la a trossos.Posar una mica d'oli a la cassola i daurar la sípia a part.
Es posa una mica d'oli a la cassola i es posa la ceba a trozos petits i després el tomàquet triturat i es fa el sofregit.
Quand esta el sogregit es tira la sípia i després els pèsols.
Al final es fa la picada d'ametlles torrades, 3 grans d'alls i un parell de galetes i es barreja tot.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3714 visites.
 3714 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Guisat
 Guisat Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Salses
 Salses 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram