Croquetes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coixà de pollastre bullit desossar d'escudella
  • Mantega
  • 1 ceba petita
  • 3 cullerades soperas de farina
  • 1/2 litre de llet
  • una mica de sal

4 racions

Elaboració

Es posa la mantega a la cassola, després la ceba tallada a trossos petits, quan la ceba es daurada, es tira les tres cullerades de farina, després la carn bullida.
Es barreja tot i es posa la llet i una mica de sal i que cogui uns minuts. I perquè quedi la pasta fina es passa el minipimer. Després es deixa refredar la massa. I quan és freda es poden fer les croquetes.
Es va agafant una mica de massa i es barreja amb un ou batut i pa rallat.

20min

Notes

les croquetas es poden acompanyar amb una amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: