Croquetes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coixà de pollastre bullit desossar d'escudella
  • Mantega
  • 1 ceba petita
  • 3 cullerades soperas de farina
  • 1/2 litre de llet
  • una mica de sal

4 racions

Elaboració

Es posa la mantega a la cassola, després la ceba tallada a trossos petits, quan la ceba es daurada, es tira les tres cullerades de farina, després la carn bullida.
Es barreja tot i es posa la llet i una mica de sal i que cogui uns minuts. I perquè quedi la pasta fina es passa el minipimer. Després es deixa refredar la massa. I quan és freda es poden fer les croquetes.
Es va agafant una mica de massa i es barreja amb un ou batut i pa rallat.

20min

Notes

les croquetas es poden acompanyar amb una amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2086 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: