Rap amb patates
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalanuya- Baix Empordà- Palamós
 Espanya → Catalanuya- Baix Empordà- Palamós
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 8 rodelles de rap
- 300g de gambes fresques de palamos
- 1 kg de patates fresques de flaça
- 100 grms d'ametlles salades torrades
- 1 nyora
- 4 grans d'all
- Julivert
- 2 tomacons
- 1 copa de vi blanc del Baix Empordà
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer fem la picada, en un morter possem les ametlles, l'all, el julivert, els tomacons, i les nyores preivament remollades i només possem la polpa. 
Un cop feta la picada es possa amb oli calent a la cassola. S'ha de coure fins que el tomàquet estigui cuit, desprès i tirem el vi blanc i remanem fins que s'evapori, i despres i possem les patates pelades i tallades a cantells i l'aigua que previament escalfarem. 
Quan estiguin gaire bé cuites, afegim el rap i el deixarem coure 10 minuts més i ja estarà fet el suquet!
														
 1h
 1h 
Notes
En diguem Suquet de Palamós.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1789 visites.
 1789 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram