Rap amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalanuya- Baix Empordà- Palamós
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 8 rodelles de rap
  • 300g de gambes fresques de palamos
  • 1 kg de patates fresques de flaça
  • 100 grms d'ametlles salades torrades
  • 1 nyora
  • 4 grans d'all
  • Julivert
  • 2 tomacons
  • 1 copa de vi blanc del Baix Empordà

4 racions

Elaboració

Primer fem la picada, en un morter possem les ametlles, l'all, el julivert, els tomacons, i les nyores preivament remollades i només possem la polpa.
Un cop feta la picada es possa amb oli calent a la cassola. S'ha de coure fins que el tomàquet estigui cuit, desprès i tirem el vi blanc i remanem fins que s'evapori, i despres i possem les patates pelades i tallades a cantells i l'aigua que previament escalfarem.
Quan estiguin gaire bé cuites, afegim el rap i el deixarem coure 10 minuts més i ja estarà fet el suquet!

1h

Notes

En diguem Suquet de Palamós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!