All i oli amb llet
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						Típica de:  Espanya → Baix Emporda
 Espanya → Baix Emporda
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 3 grans d'alls pelats
- Una mica de llet
- Una mica de sal
- 200 clm. d'oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Barreja els alls amb la llet,
s'hi posa la sal i es barreja utilitzant
la minipimer tot  tirant-li l'oli d'oliva.
														
 10min
  10min 
Notes
Per acompañar la carn a la brasa.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3407 visites.
 3407 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Carns
 Carns Risotto
 Risotto Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram