Rotllets de salmó

Ingredients

  • salmó fumat
  • espàrrecs
  • maionesa
  • nous
  • torradetes ( o pa torrat)
  • julivert ( per decorar)

Elaboració

Farem una massa amb la maionesa i les nous ( que haurem picat ben menudes).
Tallarem els espàrrecs en tres trossos i enrotllarem cada un d’ells amb una làmina de salmó fumat.
Ja podem montar.
La base serà la torradeta, la sucarem amb la massa que tenim preparada i a sobre l’espàrrec enrotllat amb el salmó fumat.
Servirem desprès de decorar-ho amb una rameta de julivert.(opcional)

6min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6071 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: