Rotllets de salmó
Ingredients
- salmó fumat
- espàrrecs
- maionesa
- nous
- torradetes ( o pa torrat)
- julivert ( per decorar)
Elaboració
Farem una massa amb la maionesa i les nous ( que haurem picat ben menudes).
Tallarem els espàrrecs en tres trossos i enrotllarem cada un d’ells amb una làmina de salmó fumat.
Ja podem montar.
La base serà la torradeta, la sucarem amb la massa que tenim preparada i a sobre l’espàrrec enrotllat amb el salmó fumat.
Servirem desprès de decorar-ho amb una rameta de julivert.(opcional)
6min
Etiquetes:
Espàrrecs Nous Salmó fumat
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??