Paté de pabrot escalivat

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pabrot escalivat
  • Sal
  • Oli
  • Vinagre de xerez
  • Pebre negre
  • Llesquetes de pa torrat

Elaboració

Escalivar pabrots vermells i un cop freds, pelar-los.
Posar en un pot el pabrot, un polsim de sal, un polsim de pebre, un raig de vinagre i mig got d'oli. Triturar-ho amb el minipimer, afagir oli, s'hi convé, la textura ha de servir per untar el pa torrat.

1h

Notes

Servir en un bol per salses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Havia sentit aquesta recepta però mai l'he provat. M'agrada força el pebrot, la provaré i l'anoto a la meva col·lecció de tapes. Gracies per compartir-la.
Una salutació,Mercè


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!