Paté de pabrot escalivat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pabrot escalivat
- Sal
- Oli
- Vinagre de xerez
- Pebre negre
- Llesquetes de pa torrat
Elaboració
Escalivar pabrots vermells i un cop freds, pelar-los.
Posar en un pot el pabrot, un polsim de sal, un polsim de pebre, un raig de vinagre i mig got d'oli. Triturar-ho amb el minipimer, afagir oli, s'hi convé, la textura ha de servir per untar el pa torrat.
1h
Notes
Servir en un bol per salses.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.