Allioli amb tomàquet escalivat i tabasco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un morter d'allioli ( qualsevol dels que hi han penjats a receptes.cat )
  • Un tomàquet madur, escalivat
  • Tabasco

12 racions

Elaboració

Escalivem un tomàquet madur, i el ratllem. Seguidament, l'afegim en el morter poc a poc, i després hi donem un toc de picant, amb unes gotes de tabasco, al gust de cadasqu.

30min

Notes

Aquest tipus d'allioli, és ideal per acompanyar els plats de cargols, que no portin salsa, en la seva el-laboració. Cargols bullits, cargols a la llauna, cargols a la brutesca, etc...


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

957 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!