Allioli casolà fet amb morter

Ingredients

  • Tres ous
  • Tres alls pelats
  • Oli d'oliva
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un morter de terrissa amb la seva mà
Un setrill de vidre

Elaboració

Primerament, pelem els alls i els hi traiem el cor.
Seguidament, posem un pessic de sal en el morter i amb l'ajuda de la mà de morter, anem aixafant els alls fins aconseguir fer una pasta.
A continuació, afegim els rovells dels tres ous i comencem a donar voltes amb la mà de morter sempre en la mateixa direcció, i amb l'ajuda del setrill anem afegint-hi un rajolí ben fi d'oli, sense deixar de remenar fins que tinguem la quantitat d'allioli desitjada, i el podem reservar en el mateixa morter, fins el moment de fer-lo servir.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: