Pop amb patates i allioli

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg de patates
  • 2 Pops roquers
  • Alls
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Ou (opcional)

4 racions

Elaboració

Es posen els pops a bullir sencers en aigua freda sense sal. Quan ja els hi falta un poc per estar cuits, es treuen de l'olla i es tallen a daus d'uns dos o tres centímetres. En una cassola de fang hi posem els pops tallats, les patates tallades a daus de la mateixa mida que els pops i ho fem bullir amb el mateix brou que hem bullit els pops. Quan les patates estan cuites els pops també estaran al seu punt. Escorrem els pops i les patates i ho posem en la plata de servir reservant uns dos cullarots del brou de bullir. Amb els alls, la sal i el oli i l'ou (opcional) feu un bon morter d'allioli i una vegada fet, li afagiu el brou que heu reservat remenant-ho tot molt bé. Ho afagiu per damunt de les patates i el pop i ja ho podeu servir.

1h 30min

Notes

Plat típic dels pescadors de Badalona


Recepta de cuina de Pop amb patates i allioli

Foto: Pere Jiménez
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Salvador, si vas a les meves receptes trobaràs la recepta de pop ofegat amb allioli, que també et pot agradar. Rep una abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!