Pop amb patates i allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Kg de patates
- 2 Pops roquers
- Alls
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Ou (opcional)
4 racions
Elaboració
Es posen els pops a bullir sencers en aigua freda sense sal. Quan ja els hi falta un poc per estar cuits, es treuen de l'olla i es tallen a daus d'uns dos o tres centímetres. En una cassola de fang hi posem els pops tallats, les patates tallades a daus de la mateixa mida que els pops i ho fem bullir amb el mateix brou que hem bullit els pops. Quan les patates estan cuites els pops també estaran al seu punt. Escorrem els pops i les patates i ho posem en la plata de servir reservant uns dos cullarots del brou de bullir. Amb els alls, la sal i el oli i l'ou (opcional) feu un bon morter d'allioli i una vegada fet, li afagiu el brou que heu reservat remenant-ho tot molt bé. Ho afagiu per damunt de les patates i el pop i ja ho podeu servir.
1h 30min
Notes
Plat típic dels pescadors de Badalona
Etiquetes: Pops Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5131 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.