Pop amb patates i allioli

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg de patates
  • 2 Pops roquers
  • Alls
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Ou (opcional)

4 racions

Elaboració

Es posen els pops a bullir sencers en aigua freda sense sal. Quan ja els hi falta un poc per estar cuits, es treuen de l'olla i es tallen a daus d'uns dos o tres centímetres. En una cassola de fang hi posem els pops tallats, les patates tallades a daus de la mateixa mida que els pops i ho fem bullir amb el mateix brou que hem bullit els pops. Quan les patates estan cuites els pops també estaran al seu punt. Escorrem els pops i les patates i ho posem en la plata de servir reservant uns dos cullarots del brou de bullir. Amb els alls, la sal i el oli i l'ou (opcional) feu un bon morter d'allioli i una vegada fet, li afagiu el brou que heu reservat remenant-ho tot molt bé. Ho afagiu per damunt de les patates i el pop i ja ho podeu servir.

1h 30min

Notes

Plat típic dels pescadors de Badalona


Recepta de cuina de Pop amb patates i allioli

Foto: Pere Jiménez

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Salvador, si vas a les meves receptes trobaràs la recepta de pop ofegat amb allioli, que també et pot agradar. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: