Pop amb patates i allioli

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Kg de patates
  • 2 Pops roquers
  • Alls
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Ou (opcional)

4 racions

Elaboració

Es posen els pops a bullir sencers en aigua freda sense sal. Quan ja els hi falta un poc per estar cuits, es treuen de l'olla i es tallen a daus d'uns dos o tres centímetres. En una cassola de fang hi posem els pops tallats, les patates tallades a daus de la mateixa mida que els pops i ho fem bullir amb el mateix brou que hem bullit els pops. Quan les patates estan cuites els pops també estaran al seu punt. Escorrem els pops i les patates i ho posem en la plata de servir reservant uns dos cullarots del brou de bullir. Amb els alls, la sal i el oli i l'ou (opcional) feu un bon morter d'allioli i una vegada fet, li afagiu el brou que heu reservat remenant-ho tot molt bé. Ho afagiu per damunt de les patates i el pop i ja ho podeu servir.

1h 30min

Notes

Plat típic dels pescadors de Badalona


Recepta de cuina de Pop amb patates i allioli

Foto: Pere Jiménez
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Salvador, si vas a les meves receptes trobaràs la recepta de pop ofegat amb allioli, que també et pot agradar. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: