Llagostins al whisky amb arròs al curri
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de llagostins
- 1 ceba
- 1 cullerada de tomàquet fregit
- 1 got de whisky
- 4 ó 5 cullerades d'oli d'oliva
- 1 dl. de nata líquida
Per acompanyar:
- 4 tassetes petites d'arròs
- 1/2 ceba
- 1 cullerada de curri
- 3 cullerades d'oli
- 1 cullerot de brou
4 racions
Elaboració
Pelar els llagostins en cru. Picar la ceba i fregir. Abans que agafi color, afegir els llagostins i saltejar 1 ó 2 minuts, fins que canviïn de color. Afegir el tomàquet i immediatament el whisky. Deixar coure uns 10 minuts i afegir la nata líquida. Rectificar de sal.
Arròs al curri: Coure l'arròs en abundant aigua salada. Escórrer i refrescar. Disoldre el curri en el brou i posar al foc.
Quan arrenqui el bull deixar uns 5 minuts i barrejar amb l'arròs.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...