Gratinat de bacallà amb patates
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 600 gr. de bacallà dessalat
- 500 gr. de patates
- 1 got d'oli d'oliva
- 2 cebes
- 2 rovells d'ou
- 1 got de salsa beixamel
- 4 cullerades de formatge Emmental ratllat
- Sal
- Pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Coure el bacallà en aigua bullint durant 5 minuts a foc suau. Pelar les patates i tallarles a dauets. Fregir-les en una paella amb oli, sense que s'arribin a daurar. Deixar-les escórrer sobre paper de cuina.
Tallar les cebes en juliana i ofegar lleugerament amb 3 cullerades d'oli. Netejar el bacallà de pell i espines i esmicolar. Barrejar el bacallà amb les patates i la ceba, salpebrar i extendre la barreja en un recipient que pugui anar al forn.
En un bol, barrejar la salsa beixamel amb els rovells batuts i 2 cullerades de formatge ratllat. Abocar sobre la barreja de bacallà i patates i empolvorar amb la resta de formatge ratllat. Posar al forn, preescalfat a 200°C, i coure durant uns 15 minuts, fins que es vegi daurat.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Si es vol un emplatat més maco, es pot gratinar ja col·locat en tarrines individuals.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3501 visites.
 3501 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram