Gratinat de bacallà amb patates

Ingredients

  • 600 gr. de bacallà dessalat
  • 500 gr. de patates
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 2 cebes
  • 2 rovells d'ou
  • 1 got de salsa beixamel
  • 4 cullerades de formatge Emmental ratllat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Coure el bacallà en aigua bullint durant 5 minuts a foc suau. Pelar les patates i tallarles a dauets. Fregir-les en una paella amb oli, sense que s'arribin a daurar. Deixar-les escórrer sobre paper de cuina.
Tallar les cebes en juliana i ofegar lleugerament amb 3 cullerades d'oli. Netejar el bacallà de pell i espines i esmicolar. Barrejar el bacallà amb les patates i la ceba, salpebrar i extendre la barreja en un recipient que pugui anar al forn.
En un bol, barrejar la salsa beixamel amb els rovells batuts i 2 cullerades de formatge ratllat. Abocar sobre la barreja de bacallà i patates i empolvorar amb la resta de formatge ratllat. Posar al forn, preescalfat a 200°C, i coure durant uns 15 minuts, fins que es vegi daurat.

1h 30min

Notes

Si es vol un emplatat més maco, es pot gratinar ja col·locat en tarrines individuals.

Per


Recepta de cuina de Gratinat de bacallà amb patates

Gratinat de bacallà amb patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: