Pasta carbassons i gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de qualsevol pasta curta
- 300 gr. de gambes pelades
- 2 gambes per cap amb closca per decorar
- 2 carabassons mitjans
- 1 ceba petita
- 1 sobre de safrà
- Vi blanc
- 1 ampolleta de nata per cuinar
- Oli, sal, pebre, julivert
3 racions
Elaboració
En una paella ampla, coeu les gambes amb closca amb dues cullerades d’oli.
Reserveu-les.
A la mateixa paella afegiu-hi la ceba trinxada molt finament i deixeu-la fins quan es torni transparent.
Afegiu-hi les gambes pelades i mig vas de vi i deixeu coure fins quan el vi s’evapori. Reserveu les gambes.
Afegiu una cullerada d’oli més i els carabassons tallats a daus molt petits. Quan estiguin fets, torneu a posar les gambes a la olla.
En un got escalfeu una mica la nata i dissoldreu el safrà. Afegiu la mescla a la paella i coeu per un 3 minuts. Adjusteu de sal i pebre.
Coeu la pasta i quan estigui al dente aboqueu-la a la paella. Remeneu, emplateu i decoreu el plat amb les gambes amb closca que heu reservat al principi i amb una mica de julivert picat
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Imma! alm meu fill que també tres anys li encanta aquesta pasta. Si vols més receptes de pasta podries fer una...