Tallarines bolonyesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Emilia Romagna
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 250 gr. de carn picada de vedella
- Mig got de vi blanc
- 30 gr. d’oli
- 1/2 llauna de tomàquet triturat
4 racions
Elaboració
En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats.
Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció.
Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa. Barregeu el tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa en el mig.
50min
Notes
Serviu-los amb parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.