Tallarines bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Emilia Romagna
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 branca d’api
  • 250 gr. de carn picada de vedella
  • Mig got de vi blanc
  • 30 gr. d’oli
  • 1/2 llauna de tomàquet triturat

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats.
Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció.
Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa. Barregeu el tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa en el mig.

50min

Notes

Serviu-los amb parmesà.


Recepta de cuina de Tallarines bolonyesa
Tallerines bolonyesa
per Antonella Speranza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: