Petxina de pelegrí,( vieira), farcida amb bolonyesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis closques de petxina de pelegrí buides i netes
- Salsa bolonyesa,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Salsa beixamel,( la podeu trobar a les meves receptes)
- 100 grams de formatge ratllat
6 racions
Utensilis
Una safata metàlica plana, per anar al forn
Una espàtula de fusta
Un cullerot gran
Elaboració
Primerament, prepararem tant la bolonyesa com la beixamel que necessitem,com indico a les meves receptes.
Quan ja tenim ambdues salses fetes, posem les petxines damunt la safata pel forn, i amb l'ajud d'un cullerot anem omplint les petxines amb la bolonyesa. Tot seguit, les cobrim amb la beixamel, i les espolsem amb el formathe ratllat, i les gratinem en el forn a 180º, fins que les veiem rossetes, i ja les podrem servir a la taula, en plats individuals.
1h
Etiquetes:
La cuina de les petxines de pelegrí
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...