Cuixa de xai farcida
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cuixa de xai desossada
- 1 poma gran i ben madura
- 100 grs. de pernil pais
- 1 kilo de cebes
- 1 cabessa d'alls
- 1 fulla de llorer
- Sal i pebre
- 1 got de conyac
- Oli
4 racions
Elaboració
Omplir la cuixa amb el pernil i la poma (golden)
lligar-la be que no s'obri
poseu la cuixa en una cassola i doreu-la per tots els costats
afegiu 1 kilo de cebes tallades a trossos
1 cabessa d'alls
1 fulla de llorer
sal i pebre
es deixa una bona estona que es vagi fent i s'hi afegeix el got de conyac.
continuar la cocció fins que estigui cuita ( si veieu que se seca,es pot afegir aigua calenta)
treieu la cuixa i dexeu-la a part.
tritureu tota la salsa en calent.
al endemà talleu la cuixa a rodanxes i tireu la salsa pel damunt.
es pot calentar una mica al forn.
podeu posar de guarnició : uns xampinyons o be puré de patata.
1h 30min
Notes
Podeu acompanyar-ho com he dit abans de xampinyons o pure de patata
Etiquetes: Comidas especiales Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.