Cuixa de xai farcida

Ingredients

  • 1 cuixa de xai desossada
  • 1 poma gran i ben madura
  • 100 grs. de pernil pais
  • 1 kilo de cebes
  • 1 cabessa d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • Sal i pebre
  • 1 got de conyac
  • Oli

4 racions

Elaboració

Omplir la cuixa amb el pernil i la poma (golden)
lligar-la be que no s'obri
poseu la cuixa en una cassola i doreu-la per tots els costats
afegiu 1 kilo de cebes tallades a trossos
1 cabessa d'alls
1 fulla de llorer
sal i pebre
es deixa una bona estona que es vagi fent i s'hi afegeix el got de conyac.
continuar la cocció fins que estigui cuita ( si veieu que se seca,es pot afegir aigua calenta)
treieu la cuixa i dexeu-la a part.
tritureu tota la salsa en calent.
al endemà talleu la cuixa a rodanxes i tireu la salsa pel damunt.
es pot calentar una mica al forn.
podeu posar de guarnició : uns xampinyons o be puré de patata.

1h 30min

Notes

Podeu acompanyar-ho com he dit abans de xampinyons o pure de patata


Recepta de cuina de Cuixa de xai farcida

Les cuixes de xai abans de tallar
per Rosamaria Torrens Cardona

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´encanta, la cuixa o la espatlla de xai, m´encanten. M´apunto aquesta.
Joan Corminas diu:
Bona Recepta!!! La paso a la llista d'espera per a fer en una propera ocasió
Ares Bonamusa diu:
El xai m'agrada de tota manera, es molt bona aquesta recepta i ha de quedar un rostit molt melós.

Felicitats.

Ares


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!