Pollastre al gruyere

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 100 grs. de mantega
  • 1 got de conyac
  • 200 grs. de formatge gruyere ratllat
  • 1 salsa beixamel

6 racions

Elaboració

Primer talleu el pollastre en octaus.
Poseu la mantega a la cassola i a continuació el pollastre amb foc viu uns tres minuts per cada costat.
Abaixeu el foc i deixeu-lo fer. Al cap de uns vint minuts poseu el conyac en un pot i escalfeu-lo, amb una cullera flamajeu-lo i amb precaució tirar-ho damunt del pollastre, que es flamejarà tot, quan s'acabi l'alcohol, s'apagarà, deixeu-lo una estona mes que es vagi fent.
A continuació poseu el pollastre en una safata que pugui anar al forn.
El suc del pollastre no li poseu tot, perquè si no, seria massa oliós.
Feu una beixamel ni clara ni espesa, que estigui bé, i tireu-la per sobre del pollastre. després posar el formatge de gruyere per sobre i a dins del forn per gratinar-lo.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Que bona, em sembla que la fare però amb el pollastre desossat! Serà més fàcil de menjar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: