Llagostins al cava
Ingredients
- De 24 a 30 llagostins congelats
- 1 botella de cava (economic)
- Oli
- All i julivert
- 1 cullerada de farina o maizena
4 racions
Elaboració
poseu el llagostins en una cassola
a continuació bulliu un got i mitg d'0li d'oliva i tireuli per sobre dels llagostins.
l'oli ha de ser ben roent
a continuació afegiu sobre el llagostins tota l'ampolla de cava, que quedin coberts.
deixar reposar unes 4 hores.
desfeu la farina en una mica d'aigua i tireu-ho a la cassola.
una estona abans de dinar, posareu la cassola al foc viu fins que comenci a fer xup xup, aleshores afegireu l'all i el julivert picats i amb cosa de 10 minutets ja ho tindreu llest. MOLT BON PROFIT
30min
Notes
l'eleboració es molt sencilla i ràpida, l'unic que han d'estar 4 horetes en maceració.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.