Fricandó amb moixernons
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 b istecs de vedella de la part del crostó
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs bens ratllats
- 50g de moixernons
- Per a la picada
- 3 grans d’all
- 12 ametlles
- 2 branques de julivert
- ½ l de brou de carn de vedella
- 1 copa de brandy
- 1 copa de xerès
- farina
- sal
- pebre
- oli
4 racions
Elaboració
Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba.
Quan estigui ben rossa, hi posem el tomàquet ratllat.
Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el brandy i el xerès.
Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir.
Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn.
Ho deixem bullir 30 minuts a foc mol suau, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts més.

Etiquetes:
Comidas especiales
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2151 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c