Fricandó amb moixernons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 b istecs de vedella de la part del crostó
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets madurs bens ratllats
  • 50g de moixernons
  • Per a la picada
  • 3 grans d’all
  • 12 ametlles
  • 2 branques de julivert
  • ½ l de brou de carn de vedella
  • 1 copa de brandy
  • 1 copa de xerès
  • farina
  • sal
  • pebre
  • oli

4 racions

Elaboració

Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba.
Quan estigui ben rossa, hi posem el tomàquet ratllat.
Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el brandy i el xerès.
Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir.
Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn.
Ho deixem bullir 30 minuts a foc mol suau, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts més.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!