FricandĂł amb moixernons

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 b istecs de vedella de la part del crostĂł
  • 2 cebes
  • 3 tomĂ quets madurs bens ratllats
  • 50g de moixernons
  • Per a la picada
  • 3 grans d’all
  • 12 ametlles
  • 2 branques de julivert
  • ½ l de brou de carn de vedella
  • 1 copa de brandy
  • 1 copa de xerès
  • farina
  • sal
  • pebre
  • oli

4 racions

ElaboraciĂł

Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba.
Quan estigui ben rossa, hi posem el tomĂ quet ratllat.
Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el brandy i el xerès.
Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir.
Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn.
Ho deixem bullir 30 minuts a foc mol suau, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts mĂŠs.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: FricandĂł amb moixernons

Enllaça aquesta recepta:

420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!