Risotto de carabassó amb pernil
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Risotto
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 100 grams de mantega
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 100 grams de parmesà, ratllat
- 1 l de brou de vedella
- 350 grams d'arròs per risotto
- 1 polsim de sal i pebre
- 150 grams de pernil cuit
- 1 dl de vi blanc sec
- 2 carabassons
- 1 ceba grossa
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Pela la ceba i pica ben fina.
En un cassó, porta a ebullició el brou.
Fon la meitat de la mantega en un cassó, rosseja les cebes, afegeix l'arròs i salta fins que els grans quedin vidriosos. 
Desglaça amb el vi i deixa evaporar.
Aboca gradualment al brou calent, continua remenant fins que l'arròs estigui gairebé cuit (aproximadament uns 15 minuts).
Renta els carabassons, talla els extrems i talla a daus petits.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix el carabassó durant uns 3 - 5 minuts.
Barreja el parmesà ratllat en el risotto i deixa coure uns 5 minuts més.
Talla el pernil a daus grossos.
Barreja la resta de mantega, el pernil i les verdures, i agrega a l'arròs risotto, condimenta amb sal i pebre al gust.
Reparteix el risotto en plats, guarneix amb els cubs de carabassó i els daus de pernil.
														
Notes
Un meravellós risotto de carabassó, refinat amb cubs de pernil i parmesà ens fa somiar. Prova aquest cremós risotto!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3298 visites.
 3298 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 40 min.
 40 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram