Supremes de lluç en papillota amb calçots confitats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç, de uns 300 grams aproximadament
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vi blanc
  • La part blanca de sis calçots, o cebes tendres
  • Un raig de mel
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Quatre fulls de paper d'alumini
Una paella gran
Una safata per anar al forn
Unes tisores
Una espàtula plana

Elaboració

Primerament, netegem els calçots, els tallem a juliana ben fina i els posem en una paella amb un rajoli d'oli a foc ben baix.
Quan ja són mig cuits, els espolsem amb un polsim de sucre i sal, els remenem una mica, i els hi afegim un raig de mel. Tot seguit, deixem que es confitin una mica més i els reservem.
En el moment de fer les supremes, les posem damunt un tròs de paper d'alumini, ( amb la pell a sota), les salpebrem, els hi afegim un rajoli de vi blanc, ho reguem amb oli d'oliva, i les cobrim amb els calçots confitats. Seguidament, tanquem ben bé el paper d'alumini fent una bossa( la papillota) i ho enfornem a 180º, fins que veiem que s'infla la bossa, el que voldrà dir que el lluç ja és cuit.
En el moment de servir-ho a taula, posarem una papillota en cada plat, amb l'ajud d'unes tisores, farem una finestreta en el paper d'alumini, i ja ho podrem treure a taula, amb la mateixa papillota.

1h

Notes

Si ja no és temps de calçots, ho podem fer amb ceba tendre.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!