Calçots amb samarreta
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 24 calçots (sis per comensal)
- Sal
- Aigua
- Un brot de julivert
- Salsa per calçots ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Farina
- Dotze ous batuts
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Elaboració
							Agafem els calçots, els hi tallem els bigotis, i els hi traiem la primera pell.
Seguidament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert (perquè conservin el seu color verd) els bullim uns cinc minuts.
Un cop escaldats els escorrem, i reservem.
Tot seguit, agafem els calçots un per un, els passem per farina i ou, i els fregim en una paella fonda amb força oli d'oliva.
Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli. Seguidament, en posem sis en cada plat, i a la part de sota dels calçots, posem una mica de la seva salsa, i ja els podem servir a taula.
														
 40min
  40min 
Notes
A la comarca de l'Alt Camp, a primers de Novembre, ja venen calçots amb D.O.P. Valls.
Aquests calçots amb samarreta, estan pensats, per les persones que vivim en un pis, i no podem fer-los a les flames.També els anomenen "calçots amb gavardina ", o simplement, "calçots arrebossats".
 Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  La cuina del calçot
 
						Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  La cuina del calçot  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3992 visites.
 3992 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Salses
 Salses Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa 
  Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram