Calçots amb samarreta

Ingredients

  • 40 calçots (deu per comensal)
  • Sal
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Sala per calçots (Veure)
  • Farina
  • Dotze ous batuts

4 racions

Elaboració

Agafem els calçots, els hi tallem els bigotis, i els hi traiem la primera pell.
Seguidament, en una cassola fonda amb : aigua, sal i un brot de julivert (perquè conservin el seu color verd)i els bullim uns cinc minuts.
Un cop escaldats, els escorrem, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Agafem els calçots un per un, els passem per farina i ou, i els fregim.
Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina. Seguidament, en posem deu en un plat, i a la part de sota dels calçots, posem una mica de la seva salsa, i ja els podem servir a taula.

40min

Notes

A la comarca de l'Alt Camp, a primers de Novembre, ja venen calçots amb D.O.P. Valls.
Aquests calçots amb samarreta, estan pensats, per les persones que vivim en un pis, i no podem fer-los a les flames.També els anomenen "calçots amb gavardina ", o simplement, "calçots arrebossats".


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!