Blanqueta de vedella, amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze talls de jarret de vedella, ( tallats finets)
  • 300 grams de xampinyons naturals, làminats
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tres alls laminats
  • Sal
  • Nou moscada en pols
  • Oli d'oliva
  • Llet sencera
  • Farina
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Un cassó gran
Una paella gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, saltem els xampinyons salpebrats, i quan són cuits, els reservem.
A part, agafem els talls de jarret, els salem, els enfarinem, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
En un cassó, fregim: la ceba picolada, els alls, i el llorer. Quan és mig fregit, afegim farina, i ho remenem amb les varetes. Tot seguit, afegim la quantitat de llet que vulguem per fer la salsa. A continuació, traiem el llorer, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès, tot posant-ho a la cassola on farem la blanqueta.
En una cassola de terrissa, posem la salsa, i els talls de jarret, a foc mitjà.
Tot seguit, afegim els xampinyons, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, fins que la carn és tendre, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!