Xampinyons farcits de patata i coronats amb mini-ous
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 xampinyons grans,
- 12 ous de guatlla,
- Dues patates petites,
- Dos grans d'all,
- Un tall de pernil serrà gruixuda,
- Sis cullerades d'oli d'oliva verge extra,
- Julivert, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Renta les patates i cou amb aigua i sal uns 25 minuts, o fins que estiguin tendres per dins, punxa amb una forquilla per a comprovar si estan llestes.
Mentrestant, neteja bé els xampinyons, treu-ne el peu i asseca'ls.
Salpebra.
Pica els alls molt menuts i posa'ls en una paella amb una cullerada d'oli, salta fins que estiguin daurats. afegeix el pernil picat i deixa un minut més.
Pela les patates, pica amb una forquilla i afegeix el pernil serrà picat i els alls.
Omple amb això els xampinyons.
S'enforna durant 10 minuts a 200 º,
Escalfa la resta de l'oli, i fregeix els ous de guatlla.
Posa sobre cadascun dels xampinyons, s'assaona i decora amb julivert picat.
30min
Notes
Aperitiu fàcil de preparar, i en mitja hora el tens llest. Els xampinyons són molt lleugers. Especialment indicats per a dietes d'aprimament, pel seu contingut en aigua i poc greix. Són rics en minerals i vitamines
Etiquetes:
Ous de guatlla Xampinyons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.