Coca de Pinya Colada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 3 ous
- 1 iogurt de coco (mesura)
- 2 mesures de sucre
- 4 mesures de farina
- ½ mesura d’oli suau
- 10 gr. de llevat (Royal o altre)
- 1+1 pack de sobres de gasificant
- Coco deshidratat ratllat
- 3 cullerades de sucre invertit
- 3 cullerades de rom
- 1 pot de pinya
- Gelatina de cobertura
8 racions
Elaboració
Batre en un bol els ous, el sucre i 3 cullerades de coco ratllat.
Escalfar el forn a 185º.
Afegir la resta d’ingredients, sense deixar de remenar: el iogurt, l’oli, el sucre invertit, el rom, el suc del pot de pinya, la farina, el llevat i els gasificants.
Reservar 3 rodanxes de pinya i la resta tallar-les en dos trossos.
Agafar un motlle de silicona i abocar la meitat de la barreja. Posar els talls de pinya partits i acabar d’abocar-hi a sobre la resta de la barreja.
Ficar-ho al forn 10 minuts a 185º, abaixar fins a 165º i coure 20 minuts més (aproximadament).
En una paella amb un xic de mantega i sucre, caramel•litzar els 3 trossos de pinya. Reservar.
Una vegada la coca estigui freda, donar-li una fina capa per sobre i els costats amb gelatina de cobertura. Espolvorejar-hi coco ratllat i acabar de decorar amb els trossos de pinya caramel•litzada.
50min

Etiquetes:
Coco Iogurt Pastis Pinya Rom
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí,...