Coca de Llavaneres

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full
  • 1’5 litre de crema pastissera
  • 100 gr. de clara d’ou
  • Un grapat de pinyons
  • Sucre

Elaboració

Estirar una làmina de pasta de full sobre una plata del forn amb paper sulfurat a sota. Desprès escampem la crema pastissera deixant un marge al voltant. Estenem l’altre làmina de pasta de full per sobre el crema i ho tapem per el costat. Fem les clares a punt de neu i cobrim la pasta de full posem els pinyons per sobre i sucre. El posem al forn 190ª durant uns 30 minuts. Hi surt boníssima.


Recepta de cuina de Coca de Llavaneres
per Montse Mercader
Recepta de cuina de Coca de Llavaneres
per Montse Mercader

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: