Coca de Llavaneres
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 làmines de pasta de full
- 1’5 litre de crema pastissera
- 100 gr. de clara d’ou
- Un grapat de pinyons
- Sucre
Elaboració
Estirar una làmina de pasta de full sobre una plata del forn amb paper sulfurat a sota. Desprès escampem la crema pastissera deixant un marge al voltant. Estenem l’altre làmina de pasta de full per sobre el crema i ho tapem per el costat. Fem les clares a punt de neu i cobrim la pasta de full posem els pinyons per sobre i sucre. El posem al forn 190ª durant uns 30 minuts. Hi surt boníssima.
Etiquetes:
Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust. Fins aviat
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.
molt bona recepta