Bacallà al forn a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Napols
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 cebes grans, 3 alls, 1 quilo de patates, 800 grams de bacallà prèviament dessalat, 2 tomàquets, 1 cullerada de tàperes, 1 got de vi blanc sec, 1 got de fumet de peix, anet i llorer al gust.

4 racions

Elaboració

Talleu la ceba a la juliana i fregir lentament fins que comenci a agafar color, quan sigui llesta, repartir per tota la superfície del recipient que pugui anar al forn, a sobre de la ceba posa ben repartit els alls crus picadets.
Talla les patates a rodanxes fines i fregeix fins que comencin a daurar, posa damunt de la ceba i alls.
Fregeix el bacallà prèviament enfarinat, quan estigui daurat posa les tallades a sobre de les patates procurant que els trossos toquin el fons, damunt de cada tros posa una rodanxa de tomàquet cru i reparteix les tàperes per tota la superfície, mulla el conjunt amb un got de vi blanc sec i un fumet de peix, empolvora amb una mica d'anet i llorer i posa-la en el forn uns 15 minuts.
Servir ben calent.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!