Bacallà al forn a la napolitana
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Napols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 3 cebes grans, 3 alls, 1 quilo de patates, 800 grams de bacallà prèviament dessalat, 2 tomàquets, 1 cullerada de tàperes, 1 got de vi blanc sec, 1 got de fumet de peix, anet i llorer al gust.
4 racions
Elaboració
Talleu la ceba a la juliana i fregir lentament fins que comenci a agafar color, quan sigui llesta, repartir per tota la superfície del recipient que pugui anar al forn, a sobre de la ceba posa ben repartit els alls crus picadets.
Talla les patates a rodanxes fines i fregeix fins que comencin a daurar, posa damunt de la ceba i alls.
Fregeix el bacallà prèviament enfarinat, quan estigui daurat posa les tallades a sobre de les patates procurant que els trossos toquin el fons, damunt de cada tros posa una rodanxa de tomàquet cru i reparteix les tàperes per tota la superfície, mulla el conjunt amb un got de vi blanc sec i un fumet de peix, empolvora amb una mica d'anet i llorer i posa-la en el forn uns 15 minuts.
Servir ben calent.
Etiquetes:
Bacalla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c