Amanida de bacallĂ , xerris, i gules del nord

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300 grams de bacallĂ  esqueixat, dessalat
  • Una safata de gules del nord
  • 300 grams de tomĂ quets xerri
  • Una ceba tendra mitjana, picolada
  • Oli d'oliva
  • Mostassa
  • Pebre negre en pols
  • Tres alls laminats
  • Dos bitxos ( caienes)
  • Vinagre de mòdena
  • Sal
  • El suc de mitja llimona

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa, fregim els alls laminats juntament amb els bitxos. Seguidament, afegim les gules, i les fregim durant cinc minuts.
A part, en un atuell, posem : el bacallĂ  esqueixat, els tomĂ quets xerris, tallats per la meitat, la ceba tendra picolada, i les gules ben escorregudes d'oli.
A part, en un bol fem una vinagreta amb: un polsim de sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, el suc de la llimona, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho muntem amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit ho afegim juntament amb tots els altres ingredients. Ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem servir en plats individuals.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de bacallĂ , xerris, i gules del nord

Enllaça aquesta recepta:

2300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!