Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de bacallà esqueixat, dessalat
  • Una safata de gules del nord
  • 300 grams de tomàquets xerri
  • Una ceba tendra mitjana, picolada
  • Oli d'oliva
  • Mostassa
  • Pebre negre en pols
  • Tres alls laminats
  • Dos bitxos ( caienes)
  • Vinagre de mòdena
  • Sal
  • El suc de mitja llimona

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim els alls laminats juntament amb els bitxos. Seguidament, afegim les gules, i les fregim durant cinc minuts.
A part, en un atuell, posem : el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, la ceba tendra picolada, i les gules ben escorregudes d'oli.
A part, en un bol fem una vinagreta amb: un polsim de sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, el suc de la llimona, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho muntem amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit ho afegim juntament amb tots els altres ingredients. Ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem servir en plats individuals.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: