Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 300 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Una safata de gules del nord
- 300 grams de tomàquets xerri
- Una ceba tendra mitjana, picolada
- Oli d'oliva
- Mostassa
- Pebre negre en pols
- Tres alls laminats
- Dos bitxos ( caienes)
- Vinagre de mòdena
- Sal
- El suc de mitja llimona
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola de terrissa, fregim els alls laminats juntament amb els bitxos. Seguidament, afegim les gules, i les fregim durant cinc minuts.
A part, en un atuell, posem : el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, la ceba tendra picolada, i les gules ben escorregudes d'oli.
A part, en un bol fem una vinagreta amb: un polsim de sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, el suc de la llimona, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho muntem amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit ho afegim juntament amb tots els altres ingredients. Ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem servir en plats individuals.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4747 visites.
 4747 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanida
 Amanida 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram