Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Una safata de gules del nord
- 300 grams de tomàquets xerri
- Una ceba tendra mitjana, picolada
- Oli d'oliva
- Mostassa
- Pebre negre en pols
- Tres alls laminats
- Dos bitxos ( caienes)
- Vinagre de mòdena
- Sal
- El suc de mitja llimona
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim els alls laminats juntament amb els bitxos. Seguidament, afegim les gules, i les fregim durant cinc minuts.
A part, en un atuell, posem : el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, la ceba tendra picolada, i les gules ben escorregudes d'oli.
A part, en un bol fem una vinagreta amb: un polsim de sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, el suc de la llimona, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho muntem amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit ho afegim juntament amb tots els altres ingredients. Ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem servir en plats individuals.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.