Amanida freda de cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de cigrons cuits
  • Dos ous
  • Dues dents d'all
  • Fulles de julivert
  • Comí en pols
  • Sal
  • Oli d'oliva verge

2 racions

Elaboració

Es posen a bullir els dos ous. Quan estant al punt es deixen refredar.
En un morter, es piquen els alls i el julivert amb una mica de sal mirant que quedi tot ben picat. Se li afageix un bon rajolí d'oli d'oliva verge i un polsim de comí en pols i es remena tot amb la ma del morter.
En una plata per a servir, poseu els cigrons cuits sense res de brou. Peleu els ous durs i els talleu a dauets i els afegiu als cigrons. Afegiu el contingut del morter i remaneu tot fins que quedi tot ben barrejat. Poseu-lo a la nevera com a mínim dues hores.

30min


Recepta de cuina de Amanida freda de cigrons

Amanida freda de cigrons
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Hola Salavador, bona recepta per als dies de calor, la provaré la propera setmana.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!