Amanida freda de cigrons
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
- Dos ous
- Dues dents d'all
- Fulles de julivert
- Comí en pols
- Sal
- Oli d'oliva verge
2 racions
Elaboració
Es posen a bullir els dos ous. Quan estant al punt es deixen refredar.
En un morter, es piquen els alls i el julivert amb una mica de sal mirant que quedi tot ben picat. Se li afageix un bon rajolí d'oli d'oliva verge i un polsim de comí en pols i es remena tot amb la ma del morter.
En una plata per a servir, poseu els cigrons cuits sense res de brou. Peleu els ous durs i els talleu a dauets i els afegiu als cigrons. Afegiu el contingut del morter i remaneu tot fins que quedi tot ben barrejat. Poseu-lo a la nevera com a mínim dues hores.
30min
Etiquetes:
Cigrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7256 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.