Amanida freda de patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Andorra
Estació: primavera
estiu
Ingredients
- 4 patates
- 2 cebes tendres
- Mig pebrot vermell
- Mig pebrot verd
- 2 ous durs
- 1 llauna de tonyina d'oli d'oliva
- 3 potes de cranc
- Unes quantes olives
4 racions
Elaboració
Bullir les patates senceres
tallar les cebes a quadrets petits, tirar-hi sal i oli d'oliva
tallar el pebrots a quadrets
ratllar els ous durs
desfilar les potes de cranc.
quan les patates ja estiguin bullides (punxar-les amb un escuradents, per saber si ja sòn al punt, les tallem a rodanxes
posar-ho a una safata, amanirles amb pebre negre i sal.
anar-li tirant la resta d'ingredients, els pebrots, la ceba, la tonyina, les potes de crac, els ous durs, les olives i per últim l'oli que ha quedat de la ceba.
Aquest plat, va molt bé per aprofitar restes de menjar que ens queden a la nevera. Jo sempre improviso, trossets de pollastre, restes de verdures...
45min
Etiquetes:
Cena fácil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9133 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ostres, deu ser bonisim el faré ben aviat
Hola Mercè, em sembla perfecte que penjis la foto. jo tinc problemes amb la càmera.
Quina bona pinta que tenen aquests cargols,m'ho apunto. No he cuinat mai cargols perqué ma mare els fa bonissims, peró quan...
Em sap greu, peró de moment no puc incloure les fotos dels plats