Amanida freda de patates

Ingredients

  • 4 patates
  • 2 cebes tendres
  • Mig pebrot vermell
  • Mig pebrot verd
  • 2 ous durs
  • 1 llauna de tonyina d'oli d'oliva
  • 3 potes de cranc
  • Unes quantes olives

4 racions

Elaboració

Bullir les patates senceres
tallar les cebes a quadrets petits, tirar-hi sal i oli d'oliva
tallar el pebrots a quadrets
ratllar els ous durs
desfilar les potes de cranc.
quan les patates ja estiguin bullides (punxar-les amb un escuradents, per saber si ja sòn al punt, les tallem a rodanxes
posar-ho a una safata, amanirles amb pebre negre i sal.
anar-li tirant la resta d'ingredients, els pebrots, la ceba, la tonyina, les potes de crac, els ous durs, les olives i per últim l'oli que ha quedat de la ceba.
Aquest plat, va molt bé per aprofitar restes de menjar que ens queden a la nevera. Jo sempre improviso, trossets de pollastre, restes de verdures...

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: