Amanida freda de patates

Ingredients

  • 4 patates
  • 2 cebes tendres
  • Mig pebrot vermell
  • Mig pebrot verd
  • 2 ous durs
  • 1 llauna de tonyina d'oli d'oliva
  • 3 potes de cranc
  • Unes quantes olives

4 racions

Elaboració

Bullir les patates senceres
tallar les cebes a quadrets petits, tirar-hi sal i oli d'oliva
tallar el pebrots a quadrets
ratllar els ous durs
desfilar les potes de cranc.
quan les patates ja estiguin bullides (punxar-les amb un escuradents, per saber si ja sòn al punt, les tallem a rodanxes
posar-ho a una safata, amanirles amb pebre negre i sal.
anar-li tirant la resta d'ingredients, els pebrots, la ceba, la tonyina, les potes de crac, els ous durs, les olives i per últim l'oli que ha quedat de la ceba.
Aquest plat, va molt bé per aprofitar restes de menjar que ens queden a la nevera. Jo sempre improviso, trossets de pollastre, restes de verdures...

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!