Emmental amb pinya i pernil dolç
Ingredients
- 6 talls de pernil dolç, tallat una mica gruixut
- 6 talls de formatge emmental
- 6 rodanxes de pinya de llauna
3 racions
Elaboració
Ficar els sis talls de pernil dolç damunt la safata del forn.
Posar-hi la pinya al damunt.
Posar-hi el formatge, i abocar-hi una mica del suc de la pinya.
Encendre el forn a 170ºC i ficar la safata, quan el formatge queda gratinat, ja es pot retirar, cal menjar-ho de seguida.
10min
Notes
Es un plat molt ràpid de fer, va bé per aquells dies que no tens ganes de ficar-te gaire estona a la cuina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ostres, deu ser bonisim el faré ben aviat
Hola Mercè, em sembla perfecte que penjis la foto. jo tinc problemes amb la càmera.
Quina bona pinta que tenen aquests cargols,m'ho apunto. No he cuinat mai cargols perqué ma mare els fa bonissims, peró quan...
Em sap greu, peró de moment no puc incloure les fotos dels plats