Carbassò amb crema de roquefort

Ingredients

  • 4 carbassons mes aviat petitets
  • 1 pot de crema de llet
  • 1 raciò de formatge roquefort
  • 1 cullerada de mantega

4 racions

Elaboració

Bullir els carbassons sencers amb aigua i sal, aproximadament mitja hora.
Desfer el formatge roquefort (en una paella) amb una cullerada de mantega, quan estigui, anar-hi afegint la crema de llet. Reservar-ho
Quan els carbassons son freds, es tallen per la meitad (de llarg)
Possar-ho en una safata i abocar-hi la crema de roquefort al damunt.

30min

Notes

Es un plat molt fàcil de fer i un primer molt refrescant, la quantitat de formatge, depen de si agrada suau o fort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!