Carbassò amb crema de roquefort
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carbassons mes aviat petitets
- 1 pot de crema de llet
- 1 raciò de formatge roquefort
- 1 cullerada de mantega
4 racions
Elaboració
Bullir els carbassons sencers amb aigua i sal, aproximadament mitja hora.
Desfer el formatge roquefort (en una paella) amb una cullerada de mantega, quan estigui, anar-hi afegint la crema de llet. Reservar-ho
Quan els carbassons son freds, es tallen per la meitad (de llarg)
Possar-ho en una safata i abocar-hi la crema de roquefort al damunt.
30min
Notes
Es un plat molt fàcil de fer i un primer molt refrescant, la quantitat de formatge, depen de si agrada suau o fort
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.