Carbassò amb crema de roquefort

Ingredients

  • 4 carbassons mes aviat petitets
  • 1 pot de crema de llet
  • 1 raciò de formatge roquefort
  • 1 cullerada de mantega

4 racions

Elaboració

Bullir els carbassons sencers amb aigua i sal, aproximadament mitja hora.
Desfer el formatge roquefort (en una paella) amb una cullerada de mantega, quan estigui, anar-hi afegint la crema de llet. Reservar-ho
Quan els carbassons son freds, es tallen per la meitad (de llarg)
Possar-ho en una safata i abocar-hi la crema de roquefort al damunt.

30min

Notes

Es un plat molt fàcil de fer i un primer molt refrescant, la quantitat de formatge, depen de si agrada suau o fort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: