Musclos de roca al Roquefort

Ingredients

  • Un quilo i mig de musclos de roca
  • 25cl de vi blanc sec
  • 50cl de crema de llet
  • Una cullerada de mantega
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre molt
  • 3 cebetes petites
  • Una mica de julivert picat
  • 200 grams de formatge Roquefort

4 racions

Elaboració

Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s'obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l'olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.

45min

Notes

Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: