Musclos de roca al Roquefort

Ingredients

  • Un quilo i mig de musclos de roca
  • 25cl de vi blanc sec
  • 50cl de crema de llet
  • Una cullerada de mantega
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre molt
  • 3 cebetes petites
  • Una mica de julivert picat
  • 200 grams de formatge Roquefort

4 racions

Elaboració

Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s'obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l'olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.

45min

Notes

Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.


Recepta de cuina de Musclos de roca al Roquefort
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: