Musclos de roca al Roquefort
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de musclos de roca
- 25cl de vi blanc sec
- 50cl de crema de llet
- Una cullerada de mantega
- Un pols de sal
- Un pols de pebre molt
- 3 cebetes petites
- Una mica de julivert picat
- 200 grams de formatge Roquefort
4 racions
Elaboració
Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s'obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l'olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.
45min
Notes
Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2266 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.