Musclos de roca al Roquefort
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un quilo i mig de musclos de roca
- 25cl de vi blanc sec
- 50cl de crema de llet
- Una cullerada de mantega
- Un pols de sal
- Un pols de pebre molt
- 3 cebetes petites
- Una mica de julivert picat
- 200 grams de formatge Roquefort
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s'obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l'olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.
														
 45min
  45min 
Notes
Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.
 Etiquetes: 
						Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4250 visites.
 4250 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram