Pastís de formatge amb mascarpone

Ingredients

  • 1 terrina de formatge tipus Philadelphia.
  • 1 terrina de formatge mascarpone.
  • 200 ml de nata.
  • 8 cullerades de sucre.
  • 3 ous.
  • 1 gotet de llet.
  • 1 cullerada de maiçena (farina de blat de moro).
  • Pell de llimone ratllada.
  • 1 paquet de galetes maria i una mica de mantega (per la base)

4 racions

Elaboració

Es trituren les galetes amb la mantega i es cobreix amb aquesta barreja la base d'un motlle que es pugui desmuntar. Es posa al forn uns pocs minuts perquè quedi compacta.
Mentrestant es barregen bè amb la batedora tots els altres ingredients,i s'aboquen sobre la base de galetes.Posar al forn suau (180º) el temps necessari perquè quedi quallat.Es pot punxar amb una agulla,i quan surt net és el moment de treure el pastís del forn.
Es deixa refredar abans de treure'l del motlle.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: