Llenties estufades o fesols

Ingredients

  • 250 grs. de llenties o fesols
  • 1 xoriço
  • 1 botifarra de ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 grans de pebre negre
  • Llorer
  • Alls
  • Oli i aigua
  • 1 costella de poc a trossos.

4 racions

Elaboració

En una cassola posar una mica de oli, afegir tots els ingredients, daurar uns minuts i afegir las llenties amb l'aigua.
Deixar a foc lent fins que las llenties estiguin tendres.

1h

Notes

Espot afegir un grapat de arrós o una patata a trossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: