Llenties estufades o fesols

Ingredients

  • 250 grs. de llenties o fesols
  • 1 xoriço
  • 1 botifarra de ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 grans de pebre negre
  • Llorer
  • Alls
  • Oli i aigua
  • 1 costella de poc a trossos.

4 racions

Elaboració

En una cassola posar una mica de oli, afegir tots els ingredients, daurar uns minuts i afegir las llenties amb l'aigua.
Deixar a foc lent fins que las llenties estiguin tendres.

1h

Notes

Espot afegir un grapat de arrós o una patata a trossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: