Coulant de lluç i marisc

Ingredients

  • 500gm de lluç sense pell ni espines
  • 1 llesca de pa de motllo sense crosta
  • Llet
  • 1 ou
  • Sal

Per el farcit:

  • 100gm de carbassó
  • 1 calamar
  • 10 musclos
  • 12 gambes llagostineres (4 són per a decorar)
  • 16 cloïsses
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat
  • Sal

Per a la salsa:

  • Els caps i les closques de les gambes
  • 400 ml de nata líquida 35%mg
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Peleu les gambes.
Per a la salsa, sofregiu les closques i els caps de les gambes amb un raig d'oli d'oliva.
Afegiu-hi la nata i deixeu-ho coure uns 10 minuts.Coeu-la.
Amb un robot de cuina, tritureu el lluç junt amb l'ou, el pa humitejat amb llet i un pessic de sal.
Obriu les cloïsses i reserveu-les.
Per al farcit, obriu els musclos en una paella sense gent d'aigua i piqueu-ne la carn.
Peleu el carabassó i talleu-lo a daus menuts. Saltegeu el carbassó i afegiu-hi les gambes,el calamar i el musclos tallat. Afegiu-hi l'all i el julivert picats.Rectifiqueu-ho de sal.
Pinteu 4 flameres amb oli i folreu-les amb la pasta de lluç. Farciu-les amb el saltejat de marisc. Coeu-les al bany maria durant 15 minuts a 150º.
Serviu-les amb la salsa,les cloïsses i les gambes reservades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: