Coca de Sant Joan

Ingredients

  • 300gm. de farina
  • 100gr.de sucre
  • 100gr.de mantega
  • 2 ous
  • 20gr.de llavat en pols
  • 1/2 got de llet
  • 1 branca de canyella
  • 1/2 pell de llimona ratllada
  • Pinyons
  • Fruita confitada variada

Elaboració

Desfem el llevat amb la llet una mica calenta.
Afegim 3 cullerades de farina i la treballem fins tindre una massa llisa.La deixem reposar fins que es faci el doble de gran
Fem un volcà sobre el mabre amb la farina i posem al centre la mantega, els ous,el sucre,la llimona.
Treballem els ingredient amb las mans una estona i després hi afegim la massa que teníem abans.
Ho seguim barrejant fins que tinguem una massa ferma.
L'estirem sobre una placa de forn coberta d'oli o mantega i li donem forma.
La pintem amb ou i la decorem.
Li posem sucre per damunt i els pinyons,la posem al forn uns 20 minuts a 180º.202

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Josep Mª Grau Cañellas diu:
Dolors, vols dir que en lloc de dir llevat en pols, hauria de dir llevat fresc?
Dolors Font Hossa diu:
Dolors, vols dir que un cop esta a la plata, no a de tornar a doblar el volum?


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: