Pebrots del piquillo amb botifarra de ceba
Categoria:
Amanides i plats freds
Ingredients
- 12 pebrots del piquillo
- 2 ceba
- 1 botifarra de ceba
- 50gm panxes de Corint
- 250gm tomàquet triturat
- 1 cullereta de sucre
- 4 cullerades de oli de oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posar les panxes en aigua una mica calenta.
Pelar i picar la mitat de la ceba ,sofregir la ceba en 2 cullerades de oli, afegir la botifarra sense pell sofregir tot, remenat de tan en tan.
Treu del foc i poseu las panxes ben escorregudes.
Amb una cullera omplin els pebrots en la massa, tanquen en un escura dents.
Sofregir la resta de la ceba i el oli fins que quedin transparent,afegim el tomàquet, el sucre,la sal i el pebre.
Deixar uns 10 minuts al foc,afegir els pebrots i deixar 10 minuts mes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.