Molls amb pebrots i tàperes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Tunísia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Molls mitjans ben netejats
- 2 pebrots vermells tallats a cuadrets d'uns 3cm
- 2 collerades soperes de tàperes envinagrades
- 4 dents d'all tallats a làmines
2 racions
Elaboració
Es salen i s'enfarinen els molls i es fregeixen en una paella amb bastant oli d'oliva verge. Quan ja estan dorats, es reserven i es treu de la paella l'oli fregit deixant-hi una mica. A continuació es fregeixen els alls laminats i abans que es dorin se li afageixen els quadrets de pebrot. Es deixa que vagi fregint a foc mitjà i es remena de tant en tant. Quan es veu el pebrot que ja està mig fet se li afageixen les tàperes envinagrades i es remena tot plegat. Es deixa fregir durant uns cinc minuts més.
Emplatar: En cada plat es posen dos molls i es cobreix amb fregit d'all, pebrot i tàperes i una mica de suc de la mateixa cocció.
30min
Notes
Es pot menjar calent o fred

Etiquetes:
Molls
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2220 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.