Molls amb pebrots i tàperes
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Tunísia
 Tunísia
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 Molls mitjans ben netejats
- 2 pebrots vermells tallats a cuadrets d'uns 3cm
- 2 collerades soperes de tàperes envinagrades
- 4 dents d'all tallats a làmines
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Es salen i s'enfarinen els molls i es fregeixen en una paella amb bastant oli d'oliva verge. Quan ja estan dorats, es reserven i es treu de la paella l'oli fregit deixant-hi una mica. A continuació es fregeixen els alls laminats i abans que es dorin se li afageixen els quadrets de pebrot. Es deixa que vagi fregint a foc mitjà i es remena de tant en tant. Quan es veu el pebrot que ja està mig fet se li afageixen les tàperes envinagrades i es remena tot plegat. Es deixa fregir durant uns cinc minuts més.
Emplatar: En cada plat es posen dos molls i es cobreix amb fregit d'all, pebrot i tàperes i una mica de suc de la mateixa cocció.
														
 30min
  30min 
Notes
Es pot menjar calent o fred
 Etiquetes: 
						Molls
 
						Etiquetes: 
						Molls  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3265 visites.
 3265 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Coca
 Coca Salses
 Salses 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram