Molls amb pebrots i tàperes

Categoria:
Típica de: Tunísia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Molls mitjans ben netejats
  • 2 pebrots vermells tallats a cuadrets d'uns 3cm
  • 2 collerades soperes de tàperes envinagrades
  • 4 dents d'all tallats a làmines

2 racions

Elaboració

Es salen i s'enfarinen els molls i es fregeixen en una paella amb bastant oli d'oliva verge. Quan ja estan dorats, es reserven i es treu de la paella l'oli fregit deixant-hi una mica. A continuació es fregeixen els alls laminats i abans que es dorin se li afageixen els quadrets de pebrot. Es deixa que vagi fregint a foc mitjà i es remena de tant en tant. Quan es veu el pebrot que ja està mig fet se li afageixen les tàperes envinagrades i es remena tot plegat. Es deixa fregir durant uns cinc minuts més.
Emplatar: En cada plat es posen dos molls i es cobreix amb fregit d'all, pebrot i tàperes i una mica de suc de la mateixa cocció.

30min

Notes

Es pot menjar calent o fred


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!