Molls amb pebrots i tàperes

Categoria:
Típica de: Tunísia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Molls mitjans ben netejats
  • 2 pebrots vermells tallats a cuadrets d'uns 3cm
  • 2 collerades soperes de tàperes envinagrades
  • 4 dents d'all tallats a làmines

2 racions

Elaboració

Es salen i s'enfarinen els molls i es fregeixen en una paella amb bastant oli d'oliva verge. Quan ja estan dorats, es reserven i es treu de la paella l'oli fregit deixant-hi una mica. A continuació es fregeixen els alls laminats i abans que es dorin se li afageixen els quadrets de pebrot. Es deixa que vagi fregint a foc mitjà i es remena de tant en tant. Quan es veu el pebrot que ja està mig fet se li afageixen les tàperes envinagrades i es remena tot plegat. Es deixa fregir durant uns cinc minuts més.
Emplatar: En cada plat es posen dos molls i es cobreix amb fregit d'all, pebrot i tàperes i una mica de suc de la mateixa cocció.

30min

Notes

Es pot menjar calent o fred


Recepta de cuina de Molls amb pebrots i tàperes

Molls

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: