Molls amb pebrots i tàperes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Tunísia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Molls mitjans ben netejats
- 2 pebrots vermells tallats a cuadrets d'uns 3cm
- 2 collerades soperes de tàperes envinagrades
- 4 dents d'all tallats a làmines
2 racions
Elaboració
Es salen i s'enfarinen els molls i es fregeixen en una paella amb bastant oli d'oliva verge. Quan ja estan dorats, es reserven i es treu de la paella l'oli fregit deixant-hi una mica. A continuació es fregeixen els alls laminats i abans que es dorin se li afageixen els quadrets de pebrot. Es deixa que vagi fregint a foc mitjà i es remena de tant en tant. Quan es veu el pebrot que ja està mig fet se li afageixen les tàperes envinagrades i es remena tot plegat. Es deixa fregir durant uns cinc minuts més.
Emplatar: En cada plat es posen dos molls i es cobreix amb fregit d'all, pebrot i tàperes i una mica de suc de la mateixa cocció.
30min
Notes
Es pot menjar calent o fred
Etiquetes: Molls Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.