Pebrots verds farcits amb botifarra de perol i calamar

Ingredients

  • 2 Pebrots verds allargats i prims
  • 1 Botifarra de perol petita
  • 1 Calamar petit que a la peixateria ens han netejat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Netegem els pebrots i els hi tallem la part de la cua per poder farcir-los, també traiem les llavors. Els reservem.
Traiem la pell de la botifarra de perol i l’esmiculem fins que quedi molt picada. La reservem.
En una paella amb una mica d’oli, hi posem el calamar tallat a trossets molt petits i els saltem, uns 5 minuts. El reservem.
En el got de la batedora eléctrica, hi posem la botifarra de perol esmiculada , el trossets de calamar saltats , una mica de sal i un raig d’oli d’oliva. Ho triturem tot ben fi.
Amb la pasta de la botifarra i el calamar, farcim els pebrots verds en molta cura perquè no es trenquin.
Trossegem les ametlles torrades i les reservem.
Peescalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn , hi posem els pebrots farcits amb els trossets d’ametlles torrades per sobre. Posem la safata al forn i deixem coure uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Pebrots verds farcits amb botifarra de perol i calamar
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: